Nincs több kifogás! Hallgass könyvet, vagy tölts le ingyen e-könyvet

Nincs több kifogás, hogy az ember miért nem olvas. Itt a megoldást: hallgass könyvet, vagy tölts le ingyen e-könyvet. Összegyűjtöttem néhány ingyenesen letölthető hangoskönyvet, és ingyenesen letölhető e-könyvet, hajrá, olvasásra fel. 

Füst Milán, Csokonai, Dickens, Thomas Mann. A Magyar Elektronikus Könyvtárban pontosan 324 darab hangoskönyv található   adta közre a Librarius.

“Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. Amennyiben a műben és annak borítóján fel van tüntetve valamelyik Creative Commonslicenc, akkor az abban megengedett felhasználási formák nem engedélykötelesek. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus publikációkkal.”

Book and walk

A Book and walk oldalán találtam ingyen letölhető könyveket, ennek a linkjét itt találjátok, jó böngészést. 

Ezen az oldalon indult el az “ajándékozz könyvet” kezdeményezés, melyet alább belinkeltem, meg tudjátok nézni.  Szerezz örömet ismerőseidnek, ajándékozz e-könyvet
3 egyszerű lépésben:  A választott e-könyv oldalon az “Ajándékba adom” gombra kell kattintani. Majd hozzáadni az ismerősöd email címét. Bárki lehet, nem szükséges, hogy már bookandwalk tag legyen. Az ajándékod megérkezésének időpontja Te állíthod be!

Könyvindex

A Könyvindex ugyancsak ingyen letölthető könyveket ajánl, rengeteg Stephen King, El James, Ski-fy és leginkább szórakoztató irodalmat találhatunk az oldalon. Többet itt tudhattok meg.  Leginkább szórakoztató irodalommal van tele az oldal, aki szereti hajrá.

Adamobooks

Az adamobooks.com honlapján is találtam ingyen letölthető könyveket. Erről többet itt tudhattok meg. 

Itt leginkább régebbi kiadásokat találhattok, mint például Rejtő Jenő, de ha valakinek nincs kedve és pénze megvenni a kötelező olvasmányokat, akkor is remek próbálkozás, mert csak keresgélni kell, és az ember talál.

Könyvespolc

Na nem az enyém, hanem egy olyan online oldal, ahol  az előbb említett kötelező olvasmányok mellett, olvasónaplókat is találhatunk, valamint hangoskönyvek között is böngészhetünk. Ide kattintva tudjátok megnézni. 

kép forrása: kotvefuzve.reblog.hu

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s