Scolar Kiadó szétrobbantja a könyvárakat

A Scolar Kiadó felhívásán akadt meg a szemem, mely már 299 forinttól ajánl könyveket. Kocsis Zoltán, Juhász Előd, Karafiáth Orsi, van itt minden. Csak az nem talál magának olvasnivalót, aki nem akar.

Egy kis kedvcsináló az olvasáshoz, ezen a linket találtok többet.

Jolsvai András: A napok színe

A napok szine.jpg

“Jolsvai András új regénye a rendszerváltás krónikája – persze ez így túl komolyan hangzik, a szerző nagy szeretettel ábrázolja ezt a számára oly jólismert világot, hol vérbő humorral, hol lírai hangon, hol iróniával, hol drámaian rajzolva meg egy mára már szinte elfeledett korszakot, s annak jellegzetes alakjait.

S hogy miért e cím? Hát mert „egy hetilapnak nemcsak ritmusa van, hanem dallama is: minden nap más arcot mutat, minden napnak más a színe, az íve, a dinamikája, minden napnak más a története, és ezekből a vissza-visszatérő, mégis egyedi történetekből, ezekből az egymásra rímelő hetekből rajzolódik ki aztán a szerkesztőség élete.”

Ezt a könyvet, most
3.750 Ft
1.999 Ft-ért
47% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

Sofi Oksennen: Norma

Norma

A fülszöveget itt találjátok, többet pedig ezen a linken olvashattok. Ezt a könyvet 

3.950 Ft
1.499 Ft-ért
62% kedvezménnyel kaphatjátok meg.

“Mikor anyja egy borzalmas balesetben szörnyet hal, Norma Ross teljesen magára marad. Kettejüket elszakíthatatlan kötelék, egy nagy titok fűzi örökre egymáshoz – Normában varázslatos dolgok működnek: sorsát meghatározza a hajában rejlő erő, mely áldás és átok egyszerre. Hajkoronája egy nap akár egy métert is nő, és képes érzékeli a környezetét, a hangulatokat, a szándékokat, a jót és a rosszat egyaránt. Pusztít és szeret, képes gyilkolni és bájolón simogatni. Norma és az anyja elrejtették a világ elől e képességet, ezzel védve Normát a „másság” kitaszítottságától és a világtól, mely szörnyszülöttnek tartaná. Anita halála után Norma fotókat és videofelvételeket talál, mely arról tanúskodik, hogy anyja messze többet tudott lánya megpróbáltatásairól, mint amennyit neki elárult.”

Olvass bele a könyvbe.

Karafiáth Orsi: Él

Karafiath Orsolya el.jpg

Olvass Karafiáth verseket 999 forintért.

A fülszöveget itt találjátok:

“Karafiáth Orsolya hetedik kötete (mely egyben a negyedik verseskötete) az elejéről kezdi újra a történetet. A háttérben még hallható az andalító sanzonok dallama, de ez már egy sokat próbált, érett költő hangja, aki hiú ábrándok, kegyes öncsalás és a ráncokat elfedő kozmetika nélkül belenéz önmaga poklába, mert biztos magában, és tudja, mit akar. Ez a könyv sokat tud a szorongásról, a páros magányról, az ösztönök és a vágyak hatalmáról, az anyáról, apáról, a nőiségről és az erotiká­ról: a versvilág egyszerre fülledten érzéki és visszafogottan érzékletes. A versekben a költő módszeresen feltépi magán a sebeket. Nem kér támaszt, se biztatást, jó szót, nem számít senkire; egyedül megy be az erdő mélyébe, egyedül egyensúlyozik a sziklaszirteken.

Bátor könyv. Egy új alkotói korszak kezdete.”

Scolar Kiadó szétrobbantja a könyvárakat” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s