Heti best of: ezek a témák pörögtek a héten

Lemaradtál hétközben a legjobb cikkeinkről? Semmi gond: válogatásunkban összegyűjtöttük az elmúlt napok legemlékezetesebb írásait. Érdekes  végignézni a statisztikát. Egyrészt, mert mindig okoz meglepetést, másrészt, mert úgy tűnik, még van remény, ami az irodalmat illeti. Az elmúlt héten egy, az irodalom fontosságát fejtegető cikk volt a heti best of, itt a Kata könyvespolcán. De szó esett még egy számomra nagyon fontos témáról is, a nők elleni erőszak kérdéséről. Heti best of következik.

Ahogy az előbb írtam, úgy tűnik még van remény, hiszen az elmúlt héten egy, az irodalom fontosságát fejtegető cikk volt a heti best of első helyén, melyben szó esett az olvasási szokásokról, valamint arról, melyet Kukorelly Endre vetett fel, hogy

“Hosszútávon arra kell gondolnunk, hogy ha egészen kicsi kortól a gyermekeket kulturális zajjal vesszük körbe, akkor később majd nem is tudnak ettől szabadulni, elvonási tünetei lesznek kulturától megfosztott perceiben.”

konyvek_0

Ezen a héten a nő volt a téma, vagyis egy kicsit pontosabban, olyan könyveket hoztam nektek, melyeket nem csak azért érdemes elolvasni, mert megrázó, vagy figyelemfelkeltő művek, hanem fontos témák is egyben. Hiszen a nők elleni erőszak kérdésével mindenképpen fontos, és kell is foglalkozni. A cikket itt tudjátok elolvasni. 

2

Aztán rengeteg könyves akcióról adtunk hírt, melyett itt tudtok megnézni,, meg itt, és itt,  továbbra is vadászom az ilyen jellegű felhívásokat, amit itt ti is megtaláltok. Majd játszottunk, sorsoltunk, és egy új szépirodalmi szerzőt, Hutvágner Évát is bemutattam nektek, erről többet itt olvashattok. 

27858850_2020085274940180_4670903639149201720_n_600x228

 

kép forrása: https://commons.wikimedia.org

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s