Indul a könyvcsere a Kata könyvespolcán!

Kedves Mind!

Egy ideje dolgozunk valamin, amit végre ti is láthattok. A Gittegylet oldalán láttam egy felhívást, mely a nyitott könyvespolcokról szól. Hozz egy könyvet, vigyél egyet felkiáltással. Aztán sok előkészület, gondolkodás, beszélgetés után, létrehoztunk az oldalon belül egy csoportot, mely pont ennek farvizén elindulva, nektek olvasóknak segít. Végre indul a könyvcsere a Kata könyvespolcán.

A szabályok a következők:

Mindenki, aki a Kata könyvespolca csoport tagja (a csoportot itt éritek el), cserélhet könyvet teljesen ingyen. Nincs regisztráció, sem regisztrációs díj, stb. A POSTAKÖLTSÉG, ILLETVE AZ, hogy hogyan jut el a könyv hozzád, azt kizárólag egymás között, privát üzenetben tudjátok lebonyolítani, vagy a bejegyzés alatt kommentben. 

Mindenki, aki a csoport tagja, mától kap hozzáférést a bejegyzések közzétételéhez, ami azt jelenti, hogy feltehettek könyveket, melyeket szeretnétek cserélni. Mutasd a könyved,  és cserébe annyi könyvet vihetsz, amennyit hoztál.

FONTOS: nem kötelező képet posztolni a könyvről (persze sokkal jobban látható úgy), elég ha beírod a bejegyzésbe, hogy mit hoztál, és mit szeretnél cserébe. 

FONTOS: bár bizonyosan van olyan, aki a fűnyíró műszaki leírását keresi, de ez az oldal inkább az irodalomra koncentrál. Nem lomtalanításra hívunk, hanem könyvcserére! 

  • SZÓKOZTATÓ IRODALOM,
  • SZÉPIRODALOM
  • GYERMEKIRODALOM
  • TUDOMÁNYOS
  • VERSEK
  • SKI-FI

NINCSIS IS VÉGE A SORNAK.

Hozhatsz bármit, ami úgy gondolod, másnak is érdekes. 

Nincs más dolgotok, csak a csoporton belül, – mely az oldalhoz kapcsolódik – kitenni, hogy ezek a könyvek azok, melyeket szeretnétek cserélni, és ezeket szeretnétek helyette. 

Azok a könyvek, amelyek nem találnak gazdára, addig maradnak fent, amíg nem veszed le. 

Ha bármi kérdésetek van, írjatok.