Legviccesebb könyvajánlók

Bemész a könyvesboltba, keresel, vagy célirányosan mész. Megtalálod, kezedbe veszed a könyvet, megfogod (talán kicsit közelebb emeled, megszagolod). Rápillantasz a borítóra, ismered, láttad már valahol, aztán kinyitod a könyvet és elolvasod a fülszöveget. Tovább lapozod, csak, hogy lásd hogyan kezdődik. Még tovább lapozol, aztán a második oldalon megpillantasz egy ilyen szöveget. 🙂 Legviccesebb könyvajánlók következnek.

1-3
Nejemnek, Marganitnek valamint gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek akik nélkül ez a könyv már két évvel korábban elkészült volna.

 

2-5.jpg
Carleynak, aki jobb ember volt nálam, annak ellenére, hogy egy kutya volt.

 

3-2.jpg
Ezt a könyvet, nagy vonakodással szerkesztőmnek, Nick Lake-nek ajánlom, mert erre kényszerít. Ami engem illet, megemlítettem volna még Gillie Russellt és Michael Stearns-t is, aik Nick-kel együtt bevezettek a kiadói világba az első könyvemmel. Sajnos, mivel Nick az egyetlen szerkesztőm, megfenyegetett, hogy ezt a köszönetnyilvánítást egy kibogarászhatatlan, kihúzott szavakból álló maszlaggá fogja átírni, hogy az ajánlás csak és kizárólag neki szóljon. Úgy gondolom, hogy ez egy döbbenetes ************* és ***************, valamint arról tesz tanúbizonyságot, hogy Nick nem más, mint egy ********************************* mert ************** és különben is ***********, de hát ez csak az én személyes véleményem.Tessék. Nick. Itt van egy köszönetnyilvánítás, csak neked. Remélem ***** boldog vagy.  **********. (Szerkesztői megjegyzés: Nick amúgy nagyon jó fej.)

 

4-3Feleségemnek, aki valamiért teljes támogatásáról biztosított egy olyan könyvvel kapcsolatban, amely azokról a nőkről szólt, akikkel előtte lefeküdtem.

 

5-2.jpg

Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert a büdös életben nem fogja elolvasni.

 

6-2.jpg

Anyának. (Csak egyszerűen ugord át az ágyjeleneteket, kérlek.)

 

11-1.jpg

Ezt a könyvet édesapámnak, Joseph Hill Evansnek ajánlom, sok szeretettel. Ami azt illeti, Apu nem olvas ilyen stílusú könyveket, szóval ha valaki nem említi meg ezt neki, soha nem is fog róla tudni.

 

14-1.jpg

Anyukámnak és Apukámnak. Támogatásotok – és a mentális problémák, amiket nektek köszönhetek – nélkül ez nem jöhetett volna létre.

 

Képek, és képaláírás: Lemon.hu

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s