Itt az új, akciós könyvdömping

Nemrég gyűjtöttem össze olyan vicces képeket/írásokat melyek az olvasásra buzdítanak. És ide bármit  tehetünk, hiszen olvasni jó, mert…de általában nem ingyen van. Egy könyv sokszor többe került, mint amennyit épp rá tudunk költeni. Kiváltképp, ha bemész a könyvesboltba és meglátod “a” könyvet, és a másikat, és a harmadikat, amit mindenképp szeretnél megvenni.  Összegyűjtöttem nektek néhány lehetőséget, melyet nem lehet kihagyni. Egyszóval nincs több kifogás, olvass könyvet, és vegyél a gyermekednek. Itt az első rész, itt az új akciós könyvdömping.

Az első poszt a cerkabella.hu oldalé. Képeskönyvek, színezők, gyerekkönyvek, ifjúsági irodalom, családi könyvek, gasztro irodalom, ismeretterjesztő könyvek, sorozatok, nincs is vége a sornak. Találtok itt állatos meséket,  erről többet itt tudhattok meg. Vagy nyomozós könyveket, ahogy az oldal írja, erről többet itt találtok. Na és persze humoros könyveket. Erről pedig itt tudhattok meg többet. 

És ha ez még nem lett volna elég, kicsit nagyobbaknak technika-tudomány, kislányoknak balett témájú könyvek, ovisoknak, iskolásoknak szórakoztató olvasmány.  Nem beszélve a jutalomkönyv akcióról. Nézzétek szét, akár 70% kedvezmény egyes művekre!  Egyszóval nincs több kifogás, olvass könyvet, és vegyél a gyermekednek.

10 000 Ft fölött a kiszállítás ingyenes!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s